Peejeej.com - Design & Code

Webdesign en ontwikkeling

Ik maak ontwerp en bouw responsive websites op maat. Ik denk met je mee voor de beste online oplossingen.

WordPress implementatie en bewerking

Met WordPress wordt veel werk voor je gedaan. Ik bouw WordPress websites en kan ze naar jouw wensen aanpassen.

Foodblog samenwerkingen

Nombelina's foodblog is beschikbaar voor verschillende samenwerkingen. Advertorials, reviews, receptontwikkeling en fotografie.

Webdesign en ontwikkeling

Ik ontwerp en bouw websites aan de hand van jouw wensen. Hierbij geef ik advies over de mogelijkheden en oplossingen die er beschikbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld een statische website of een website met een content managementsysteem er achter zoals bijvoorbeeld WordPress. Een website met CMS maakt het makkelijker om een website up-to-date te houden.

WordPress

Via het WordPress CMS kun je makkelijk zelf je website onderhouden en wordt veel werk voor je gedaan. Ik kan WordPress voor je installeren en een template voor je maken. Ook is het mogelijk om bestaande templates te gebruiken en aan te passen.

WordPress kun je niet alleen gebruiken voor blogs of complexe websites. Het maakt het makkelijk om zelf je website bij te houden zonder dat je al te veel technische kennis nodig hebt.

Foodblog samenwerkingen

Foodblog Nombelina.com bestaat sinds 2008 en heeft een bereik van meer dan 30.000 unieke bezoekers per maand. Het blog focust zich op het zelf koken van lekker recepten. Hierbij is het belangrijk dat er mooie duidelijke foto's worden gemaakt en dat recepten goed worden getest.

Op Nombelina.com zijn verschillende soorten samenwerkingen mogelijk. Reviews, giveaways, advertorials, sponsoring, receptontwikkeling en foodfotografie.

Neem contact op