Peejeej.com

Mijn persoonlijke blog

Na het nieuwe ontwerp voor Peejeej.com ben ik begonnen met het ontwerp voor mijn persoonlijke blog voor alle gerelateerde en niet gerelateerde onderwerpen zoals mijn passie voor lezen, dieren en koken/eten.

Voor het Peejeej.com ontwerp wilde ik mijn design vaardigheden etaleren samen met wat van mijn eigen persoonlijkheid. Hiervoor heb ik een van mijn favoriete vector afbeeldingen kunnen gebruiken.

Het Zombelina ontwerp kwam vrij natuurlijk. Ik wilde een donkere versie van mijzelf. Het horror thema wat natuurlijk bij de domeinnaam past. Zombie huid, gescheurde mond, de kleine robot die niet meer zo happy is. En wat lekkere groene slijm :) .

Geen reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op dit artikel.

Sorry, the comment form is closed at this time.